INFORMATIE

RvHfotografie wil graag dat uw schoolfoto’s van A tot Z geregeld zijn.
Het maken van de foto’s is één ding, maar hiermee houdt de dienstverlenging van RvHfotografie niet op. Onze dienstverlening behelst ook de planning, communicatie met de school en naar de ouder(s) en de afhandeling van de bestellingen.

Uw school kan kiezen uit verschillende achtergronden en krijgt gratis de groepsfoto’s, digitale leerlingenportretten, foto-sets van het team en eindejaar foto’s op A4-formaat voor groep 8. Tevens organiseren wij in overleg met u een terugkomdag voor de zieke of absente leerlingen (minimaal 8 leerlingen).

Het maakt niet uit of de ouder(s) één foto, een fotoset, meerdere (verschillende) losse foto’s voor de hele familie wil downloaden of een mooie vergroting wil voor aan de muur. Zelfs een muismat met foto opdruk behoort tot de mogelijkheden.
Het door ons gebruikte bestelsysteem is op maat gemaakt voor schoolfoto’s.

Bestellingen worden volledig online verricht. Per kind wordt er één persoonlijke inlogcode aangemaakt waarmee alleen hij of zij zichtbaar is. De bestelde foto’s worden bij de ouder(s) thuis bezorgd.

Door deze software kunnen wij elke leerling op naam fotograferen en kan er eenvoudig een koppeling gemaakt worden naar uw administratiesysteem.